Ibland känns det som att man startar om

Hur många gånger i livet startar man om? Varje dag eller mer sällan, beror väl på var i livet man befinner sig. Många av oss har nog varit både sambo och gifta flera gånger. Ryckt upp bopålarna och startat om i nya hem. Flyttat från olika platser av olika skäl. Barn vuxit upp och man har startat om på grund av det. Slutat på det arbete man haft och börjat något annat.

Ja, det finns många olika orsaker till att man startar om. Varje gång känns det i magen, som ett pirr eller så värker det. Allt beroende på orsaken. Men medge att det oftast blivit till det bättre när det hela var gjort. Hela resan kan ha varit hur svår som helst, men oftast känner man att förändringen gjort en till ny människa. När allt ställs på sin spets och det inte finns någon återvändo, växer man och klarar mer än man trodde.

Så se förändringar som något positivt och nya möjligheter att  komma vidare i livet. Om det är svårt att se det, ta hjälp av en vän, familj eller någon som kanske varit med om samma sak. Leta på facebook, bloggar och hemsidor så hittar du alltid någon som du kan utbyta tankar med. Ta kontakt med mig.

  En reaktion på “Ibland känns det som att man startar om

  1. oktober 16, 2012 kl. 11:06

    I am sure this article has touched all the internet people, its really really nice article on building up new website.|

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: