Så ställde sig kungen inför media

Men inte hjälper det. Nu ska det analyseras om han ljög eller inte och hur hans kroppsspråk var. Tv4 är väl en kanal jag tyckt bra om tidigare men nu är det rena rama häxjakten på kungen. Så har det varit varje gång någon eller något har hänt och som en tittare mailade in idag, att nu börjar man bli less på deras skitsnack. De sitter i rutan och ska vara så förbaskat kloka och smarta, men det blir bara spekulationer och skitsnack.

Jag tror i detta fallet precis som Tarras-Wahlberg att kungen talar sanning. Om han nu varit på någon slags strippklubb, så har han varit så på arschelet att han inte kommer ihåg något. Så inte sjutton ljuger han. Detta med att sk retorikexperter lyssnar på hur han pratar och hans kroppställning ger jag inte ett vitten för. Jag läste om sådant och höll på att bli knäpp. Det gällde att stå på ett visst sätt och ha en viss kroppshållning annars ljög man. Så förbaskat nonsens, jag ljuger inte hur jag än står när jag talar sanning. Jag kan till och med rodna fast jag inte är skyldig. Men enligt dessa experter så skulle jag ljuga då.

Näe, nu tycker jag att det är nog. Jag hoppas att kungen en dag skriver sina memoarer, och då talar om hur denna tid var och vad som är sanning. Det är väldigt jobbigt att vara tvungen att vända sina gamla vänner ryggen. Men det gör han nu och säkert är det nödvändigt. Nu tycker jag inte att det är så förbaskat farligt att titta på striptease eller se två kvinnor smeka varandra. Hur många gifta personer surfar inte runt på internet och tittar? Det kan ju vara så att drottningen fått ett bättre sexliv om kungen hade gjort det. Så vad är brottet?

Det är ju inte som Clinton, som blir avsugen i ovala rummet i Vita huset. Herregud se hur stolt Hillary är idag, och kan hon gå vidare efter en sådan sak så är det ju löjligt om vi ska fortsätta att älta denna fråga. Tycker det börjar bli dagisnivå på artiklar och tv-snack. Det har ingenting med hur kungen sköter sitt arbete att göra. Clinton var en utmärkt president trots avsugningen. Tycker att det gör honom mer mänsklig och han är ju faktiskt av kött och blod. Så nu anser jag att media ska ägna sig åt mer väsentliga saker. Som Mladic till exempel som mördat flera hundra människor.

Lämna ett svar