Läser aftonbladet och blir less

Precis som tv4 har de startat ett uppbåd mot kungen och kräver det ena och det andra. Har han varit på sexklubb och visst ljuger han. Feta rubiker och en massa tjafs.

Jag är innerligt trött på hela historien och tycker att nu är det nog. Skit samma om han var där eller inte. Det som var illa var att hans bäste vän försökte köpa bilder av en skurk. De har inga skrupler om något utan vill bara tjäna pengar. Om de sedan försör livet för andra skiter de fullständigt i.

Det verkar aftonbladet också göra. Tycker att den tidningen har blivit värre än expressen. En sensationslysten media hora känns det som. Tidigare tyckte jag att det var en trovärdig tidning med saklig journalistik, men så tycker jag inte längre.

Man får väl övergå till faktatidningarna istället för skandalartiklar kan man läsa i de tidningarna som finns hos damfriseringarna, vilket räcker bra för mig. Jag är innerligt trött på denna journalistik.

 

Lämna ett svar