Flight inbokad

Det börjar dra ihop sig för avfärd och jag har bokat flight. Skulle klippa rosorna idag, men ett skyfall satte stopp för det. Får sikta in mig på en dag i veckan istället. Vill ju ha det gjort innan påsken. Rabatter ska rensas från ogräs också och jag har ingen större lust att hålla på med det då jorden är våt. Meningen var att hundarna skulle vara ute med mig i trädgården, men de tycker inte heller om att vara ute i regn. Tur de kunde vara ute igår då vi städade uterummet. Nu är det rent och snyggt, så vi kan börja äta våra middagar där när det blir varmare.

flyg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.