Åt fanders

Det gick åt fanders med att få på pyjamasen på husbilen igår. Den sprack då de ändrat storleken på den, så Mr J körde till Svågetorp och köpte en storlek större. Jag tänkte att vi kunde slumpa den trasiga till någon, men då var den redan på tippen. Mr J var en aning frustrerad och rätt less på eländet. Så nu står Mackan därute och fryser ännu ett par dygn. Men jag såg att den fått någon slags hatt på sig för det sitter något som är misstänkt likt ett av våra gamla örngott på antennen. I morgon ska försök nr 2 med pyjamas sättas  igång och jag tänker vara hos pappa just då. Tror att det kan vara lugnast så.

Min hand eller rättare sagt min tumme värkte så in i norden i morse. När jag duschar varmt på den lindras värken, så nu har jag lindat in den i ett paket. Känns faktiskt bra och två alvedon har nog också hjälpt till att få bort värken. Vila, värme och ett par alvedon får det bli. Tur att man inte är som en hund när de får något ben eller tass i bandage. Från att ha gått på tassen om än lite haltande brukar de bli väldigt invalido när bandaget kommer på. För mig blir det istället så att jag måste hejda mig från att anstränga min stackars tumme och hand när värken lindras.

Åt fanders gick det även för centerledaren Annie Lööf med sonderingen. Den tredje som inte lyckas och Sverige går på knäna av deras halstarrighet. Tycker det är skandal att de håller på som de gör. Nu blir det väl nyval snart, men först ska väl alla fira jul och Sverige hamnar i ett ännu värre kaos. Jag är arg med all rätta.

Ska det vara så svårt att samsas och diskutera med alla partier oavsett åsikter och partiprogram? Varken jag eller min flock har haft problem med att samsas om olika saker. Även om herrarna Unkas och Kuma tycker att lillsyrran Turbo kan vara a pain in the as ibland, så tillhör hon flocken och får alltid vara med.

En reaktion på ”Åt fanders

  1. Ja nu börjar det likna något slags parodi – men en allvarlig sådan. Jag tror nog de överlever att prata med SD också – om inte annat är det förmodligen det bästa sättet att minska antalet röster på just det partiet. En stor andel av de som röstar på SD gör det nog för att de andra partierna sitter i sandlådan och bjäbbar i stället för att göra det de är där för – styra landet. Usch vad trött jag är på politiker om jag ska vara ärlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.