Pingstdagen

Familjen i bombhuset verkar ha haft kalas idag för vi har hört både musik och ungar som lekte. Vi kallar huset så eftersom det har ett stort stort hål som ser ut som en bomb detonerat i väggen. Det kan ha en spännande historia eller så har det bara ramlat bort stenar. Men bor man i ett land som genomlevt två världskrig så vet man aldrig vad som hänt. Det finns en del hus här nere som tyskar ockuperat och ingen fransman vill bo i dem. De är med andra ord svårsålda.

Eftersom det var pingstafton igår ville vi göra det lite festligt så vi åt musslor i en sås som blev helt gudomligt god. Till huvudrätt lagade JR havsaborre och den var inte alls dum den heller. Vi tittade på Eurovisionsschlagern och den var väl sådär när det gäller musiken som vanligt. Roligt för nästa års deltagare som får åka till Italien.

Jag vipplade ju igår och JR rensade hela rabatten och jösses så tomt det blev. Funderar på att trycka ner lite lökar här i höst.

Idag var vi tvungna att vattna lite och jag följdes ivrigt av hundarna som ville att jag skulle bli klar snabbt. Att jag traskade runt och tittade på blommorna gillades inte speciellt mycket.

Vädret har varit mest molnigt idag men varmt och vi satt ute en lång stund. Jag tittade bara lite hastigt på mina rosor för som sagt hade jag två stycken som ivrigt följde alla mina steg.

Äntligen jag var klar och nu skulle det bli middag för hundarna. De kan klockan väldigt bra och jag försöker alltid hålla tiden för dem. Men så har de bra magar också. Var lite orolig för om jag skulle hitta bra hundmat här nere och det hade jag faktiskt inte alls behövt vara. Hundmaten här nere är väldigt bra. Finns mycket att välja mellan och alltid med grönsaker i.

Vi kör vidare med helg i morgon här nere.

  2 reaktioner på “Pingstdagen

 1. Petras
  maj 24, 2021 kl. 05:17

  Fint inlägg

 2. evadramin
  maj 24, 2021 kl. 15:58

  Länge sedan jag åt musslor. Får nog snart köpa det. Är ju så gott.
  Blev fint i rabatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: