Ingen sol men väldigt skönt ute

JR tog teslan till Weldon och samtidigt handlade han lite på Super-U när han ändå var i farten. Det är nämligen så att de stolpar han använder till staketet är superhårda så borrarna tar slut så snabbt. Han ville ju sätta upp ett par sektioner idag med. Jag passade på att lägga in badlakanen som nu var torra och så hänga upp de kläder jag tvättade igår. Sedan satte jag mig ute hos hundarna och det var riktigt skönt.

När så JR anlände med alla varor var det dags för mig att våttorka inomhus. Gör ju det varannan vecka och vipplar de andra veckorna. JR satte på sig arbetsbyxorna och så klippte han gräsmattan. Det ser så fint ut när den är klippt. Jag nyser ju ordentligt varje gång då jag är allergisk mot gräspollen, men det gör mig ingenting.

Nu har hundarna ett rejs varje morgon efter att de ätit frukost och det enda vi måste vara uppmärksamma på är att Lino blir upphetsad och vill gärna bita Turbo i nacken, vilket kan få henne att bli arg. Men en liten paus då och då gör att leken blir snällare och ingen blir ledsen eller arg. Men så är det väl med alla barn att man måste ha lite koll när de leker.

Efter mitt projekt kände jag att eftersom det ändå är lördag så får jag ta ledigt resten av dagen. Ett glas vin hann vi med innan det blev för kyligt enligt våra mått.

Det var full fart på Lino idag som busade med sina snören. Han brukar bli en del obstinat när han är trött och idag har han inte sovit långa stunder. Då blir han lite galen tills vi går inomhus. Då tar det inte mer än fem minuter så sover han som en stock. Vi får se hur det går nu när vi ska ställa om till vintertid för lilleman vaknar alltid 08.30 och ska ut på toalett, sedan sover han till runt tio. Sista halvtimmen brukar han få gnaga på sitt buffelhorn och JR kan slumra en stund.

Vintertid i morgon alltså. Kortare dagar och vi får nog gå in tidigare om kvällarna. Men så är det ju och även här nere blir det en slags vinter om än inte så kylig som i Sverige.

4 svar på ”Ingen sol men väldigt skönt ute

  1. Lite vanligt jobb hos er plus lite annat.
    Hundar som leker får man helt klart ha koll på vilket ni ju har. Men det är så kul att dom är igång och busar.
    Tror nog att det har gått bra med vintertid i dag.

Lämna ett svar