Somliga dittar och dattar fortsätter

Annonser

Men vädret består eller? Ja, åtminstone består kylan på nätterna, men idag har det varit så underbart skönt. Efter en kylig morgon blev dagen som en tidig vår.

Rasande roligt har vi om dagarna när det är som idag. Den som är gladast syns på bilden här. Det har varit full fart idag och Turbo har väl varit lite frustrerad eftersom hon är i höglöp och är kopplad för vår sinnesfrids skull. Men Så är det.

Idag skedde något konstigt plötsligt hade vi en grå plastkruka stående längs borta vid staketet till Madame B. Vet inte var den kom ifrån men misstänker lite bus från deras pojke. JR lyfte tillbaka den över staketet och hoppas att det blev rätt.

Lite romantisk himmel idag och jag fick ett uppslag till min nästa bok, som jag redan börjat tycka om. Så nu skriver jag ohejdat för att sedan skära ner och strukturera bättre. JR redigerar innan det ens kommer till någon redaktör. Men detta flummande jag gör nu är roligast tycker jag för ingen kan påpeka fel eller rätta mitt språk. Därför skriver jag nu för hand i ett block. Men det kan ju hända att det inte blir bra och då blir det ett fint minne om ett flow jag hade. Nu har jag stort självförtroende när det gäller mitt skrivande så jag misströstar inte. Nog om detta.

Lugnt på arbetsfronten när det gäller gatuarbetet. Men det är ju inte vårat bekymmer som tur är.

Jag har faktiskt kört en maskin med kläder idag och det var två veckors smutskläder. Kör aldrig halvfulla maskiner så då väntar jag tills det blir tillräckligt. Så till min förskräckelse såg jag idag att mina snickarbyxor troligen får kastas efter denna säsong. Tyget är så tunt nu att det börjat spricka. Men jag har ett par nya klara att tas i bruk inför nästa säsong. Tänk att de inte håller mer än sex år!!! Borde väl hålla i minst tio eller hur? Okej, jag går runt i snickarbyxorna hela den kyliga årstiden så de har tjänat mig väl. Men nu vill jag ha varmare väder så jag kan börja använda shorts igen.

I morgon är det dags för storhandel igen och JR ska köra Mackan då det är en hel del saker som vi behöver. Har jag berättat om mitt lyckade köp av blinkhalsbandet till Lino? Nå, även om jag har det så kommer det igen. Jag beställde ett halsband med lampor som är uppladdningsbart till Lino att ha på när vi går ut efter att det blivit mörkt ute. Det har blink i två hasigheter och så ett fast sken och det är det sistnämda vi använder oss av. Blinkningarna verkade irritera Lino så vi valde fast sken. Vilken tur att vi fick det i tid för tydligen sparar man på el och alla lyktstolpar släcks vid tolv på natten och det är kolsvart ute. Vi går med ficklampa i trädgården på sista kissturen och nu ser vi Lino kila omkring. Ska faktiskt beställa ett till Turbo också och ett i reserv. Hon kommer ju också vara lös i trädgården efter löpet.

Men i gengäld har vi en magnifik stjärnhimmel att titta på. Ha en fin torsdag!!!