Fick en present av JR

Nu börjar jag färglägga mina teckningar lite så smått. JR köpte färgpennor åt mig i torsdags och Det är roligt att leka med dem då de ger nyanser i bilden som gör att den blir mer levande. Nu är inte pappret i min almanacka särskilt bra att teckna på men eftersom jag vill göra miniatyrer såhär i början är det ett bra format för mig. Mitt tecknande är ju i sin linda och med tiden ska det ju bli bättre. Jag kör kurs via Skillshare som är ett bra forum att lära sig olika saker på. Som fotografering som är mitt andra intresse.

Idag har Lino och JR varit till vår veterinär för kloklippning och eftersom solen gömde sig ovanför molnen idag så gick de dit. Spännande för vår lille kille. Han var törstig och trött när de kom hem igen. Men glad som en speleman.

Jag och Turbo tog en lektion franska under tiden vi väntade och nu byggs ordförrådet upp ordentligt. JR tog sin lektion innan hundarna fick sin middag så vi kämpar på. Då det var molnigt idag så var det inte så fruktansvärt varmt men hög luftfuktighet. Så det känns varmare än det tempmätaren säger.

Jag har haft som uppgift idag att leta upp nästa bok då vi precis lyssnat klart på den vi hade. Två provlyssningar och det var inget som tilltalade oss. Nu hittade jag två stycken som verkar lovande. Alltid lite jobbigt att hitta rätt när vi lyssnat på en bra bok, men det brukar bli bra tillslut.

Jag rundade hörnet på huset precis när solen var på väg att försvinna bakom hustaken. Som vanligt hade jag kameran i handen och kunde fånga de sista strålarna. Det går ju så fort och om jag varit tvungen att gå till framsidan och hämta kameran hade solen varit försvunnen. Så varsågoda och njut.

2 svar på ”Fick en present av JR

Lämna ett svar