About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

6 svar på ”About

 1. Hej. Kikar in på din blogg då och då eftersom jag bott i liten by nära Toulon i Provence i över tio år. Roligt att följa andras franska liv. Vill bara berätta för dig att den buske med röda blad ni har heter Potinia eller Red Robin ivardagligt tal. Det är en av de vanligaste häckväxterna i södra Frankrike och är otroligt vacker som häck med sina återkommande röda blad. Den är snabbväxande och blir upp till tre meter hög men måste klippas regelbundet för att bli tät. De fungerar som solitärer också och klipps då ofta i rund form. Om ni vill slippa insyn från er gata tipsar jag om att plantera en Red Robinhäck innanför ert staket – vi hade hela vår trädgård omgärdad av en sån och det var det bästa vi gjort! Finns på alla trädgårdshandlar och är inte dyra. Vill du läsa om vårt franska liv kan du göra det på min blogg Livet i en sydfransk by – http://www.sydfranskby.blogspot.com
  Hälsningar
  Monica

 2. Hej, såg att du var intresserad av Dramaten + koppling till cykel.
  Här är lite länkar till en svensk firma, fick ej med foton tyvärr.
  https://www.elochvaskor.se/category.html/andersen-shoppingvagnar
  Denna hållare har vi:
  https://www.elochvaskor.se/product.html?product_id=496&category_id=72
  + den här som fästes på shoppingvagnen
  https://www.elochvaskor.se/product.html/sh-1-andersen-attacment-set-till-shoppingvagn?category_id=72
  Det finns även en annan variant, se nedan men har inte kollat hur man fäster den på pakethållaren?
  https://www.elochvaskor.se/product.html/andersen-cykelfaste-g1-pulleasy?category_id=72
  Vill du ha foto på min cykel + kopplingen så skicka email. Den bästa investering jag gjort o som underlättar inköpen enormt.

Lämna ett svar