Löjligt att blogga?

Annonser

En del kanske tycker det är löjligt att någon som är äldre än tjugo bloggar. Läste i ett inlägg hos en storbloggare att vid tjugofem så skulle hon inte blogga mer.

Jag tycker ju och tror att det är något man kanske säger vid en ålder men när man väl är där så har man ändrat uppfattning. Tiden går fort och plötsligt så är man trettio, förtio eller femtio. Vad är det som säger hur man måste vara då? Dom säger ju att femtio är det nya trettio så sen kan ni bara räkna vad man säger om om de andra årtalen. Tänker man efter hur ens egan föräldrar var vid den ålder man nu själv är så visst skiljer det sig mycket.

Jag är glad att linjerna vi varje åldersgräns suddas ut och allt inte är så åldersfixerat. Mycket skälls ju också på 40-talisterna men vi kan nog tacka för att de bereder vägen för ett nytt sätt att åldras på. Som att nu är det faktiskt tillåtet att ha långt hår efter att man fyllt 40 år. Äldre modeller kan man se i många veckotidningar.

Som när jag av en händelse köpte Femina och såg modeller som inte såg ut som tonåringar. Inte för att jag har något mot dem men jag tycker att alla åldrar och kroppstyper ska få finnas och exponera sig.

Eftermiddagens funderingar var detta.