Aftonbladet är tarvliga

Annonser

Tidigare ansåg jag att expressen ofta gjorde tarvliga påhopp, om saker som för länge sedan borde vara utagerade. Nu är det aftonbladet som är riktigt tarvliga. Att dra upp Littorinaffären nu känns unket och jag kan inget annat än säga usch. Låt den stackars karln vara ifred nu. Han ingår inte i någon regering och har nog svårt att få andra jobb också. Visst lever han bra på pensionen från staten men jag tror inte att han tänkte pensionera sig i all evighet. Att göra ner en människa såhär tycker jag är en skitjournalistik.

Som att man skulle förfölja Mona Sahlin för saker hon gjort eller Gudrun Schyman. De sysslar med annat nu. Mona har väl inte börjat något nytt ännu men Gudrun är lokalpolitiker i skåne. De ha rätt till ett liv efter rikspolitiken och jag tycker faktiskt att Littorin har det också. Att sedan ta upp denna gamla sak när Almedalsveckan börjar ser jag som ren smutskastning av statsministern. Hade de gjort en sådan sak om det varit Juholt? Nej, det tror jag inte, men såklart expressen hade väl rotat upp något. Fast de har gjort det så länge nu att jag inte tror någon tagit det på allvar.

Jag tyckte att aftonbladet var en bra tidning trots att jag inte är socialdemokrat, men nu har den börjat likna en skvallerblaska mer och mer. Jag hade kunnat bli socialdemokrat men när jag läser en tidning som är en sossetidning och inte känns seriös, funderar jag på om sossarna egentligen är seriösa. Jag tvivlar starkt.