Är du tillbaka i vardagslunken nu?

Annonser

Första arbetsdagen för många och en del skolor startar efter en mycket regnig sommar. Det känns mer som höst än sensommar och inatt kom ännu ett regnoväder. Kanske skönt att vara tillbaka i vardagen då sommaren tycks ha regnat bort. Här hemma är äntligen det långa gräset klippt och under fanns en blöt massa som inte såg speciellt rolig ut.

Men jag vill hellre mötas av det än det som hände i Irak nu på morgonen. 36 döda av bilbomber och vardagen blir helt förändrad. Vi kan vara glada att vara förskonade från sådana händelser. Fast denna sommar har gett en besk eftersmak på grund av vansinnesdådet i Norge och det som hände i England alldeles nyss. Man bävar en del för hur hösten ska utveckla sig.

Det känns som att det kokar och bubblar överallt i världen. Så många kanske tycker att det är skönt att vardagen är här då man kommer in i sina rutiner igen. Jag själv körde mitt yogapass nu på morgonen och det var skönt att känna den balans det ger. För vi behöver balans i tillvaron för att orka med allt som sker.