Är orsaken verkligen den att vägra stå bredvid sd?

Annonser

Många med mig frågar om den verkliga orsaken till att Juholt tänker bojkotta SVT, att han inte vill stå bredvid sd i en debatt. Det är en löjlig anledning som en partiledare borde kunna ställa sig över. Att på ett typiskt kommunistiskt sätt vägra att ett parti som på demokratisk väg är invalt i riksdagen, delta i en debatt är omoget. Vad spelar det för roll var man står i en debatt? Det är ju vad man säger som räknas och jag tror inte att svenska folket blandar ihop sd och s. Kan inte Ingvar Carlsson tala om för den stackars förvirrade partiledaren att detta inte är rätt sätt att vinna tillbaka väljarna.

Juholt säger om och om igen att han längtar efter att få prata politik och då borde han ta varje tillfälle i anspråk. Istället vägrar han att ställa upp. Hans fanclub säger att han är sååå bra när han talar, men det jag hört hittills är bara vanligt sosse svammel. Att prata ideoligi om och om igen är inte vad folk ute i landet vill höra. Men det verkar som att Juholt inte har något konkret att komma med. Man vill höra om hur han ska förändra sådant som folk anser är fel och vad pengarna ska tas från. För allting kostar, det förstår vem som helst.

Att bojkotta en tv-kanal har aldrig skett tidigare och något som upprör alla. Nu väntar man också på att han ska göra en pudel ännu en gång. Har han slängt ur sig något som vanligt? Förtroendet lär inte öka efter detta utspel.