Ett nytt år och man vill förnya hemmet

Annonser

Visst är det så att nu då det är nytt år, så vill man förnya hemmet lite eller mycket. Kanske inte just i januari när räkningarna är som störst och plånboken väldigt tunn. Men det kommer ju fler månader då det kanske finns lite över för annat än räkningar. Själv fick jag en häftig åtrå efter nya lakan då jag stod och strök de jag ska bädda med ikväll. Jag vill ha sköna sensuella lakan i sängen och strax ska jag börja dräggla i katalogerna. Men det får vänta tills denna månads räkningar är betalda.

Sedan finns det ju de som har pengar och river ned det gamla för att det ska bli efter årets nya trender. Jag skiter i dessa trender utan har helt klart för mig hur jag vill ha mitt hem. Men för den som är intresserad av trender kan denna länk ge inspiration.http://www.dn.se/bostad/sa-har-inreder-vi-2012#

Men jag skulle inte haka på denna trend i alla fall.

Men det kanske är i din smak och det är helt ok. Jag tycker att man ska inreda efter sitt eget huvud och strunta i alla trender. Men något kan man kanske snappa upp och tillföra så det blir personligt.