Strålande sol och arbetsdag

Annonser

Klart att det skulle bli ett sådant fint väder idag när det är vardag och de flesta arbetar. Jag har gjort lite hemarbete och kontorsjobb nu på morgonen och även om det kändes jobbigt, så var det bra att vi fick gå upp lite tidigare idag. Fast klockan sex är väl en rätt normal tid för en arbetsdag. Hundarna törnade in rätt snart efter frukostrundan och sover som slagna just nu.

Måste in till Malmö idag igen för att göra klart allt med banken och nu får hundarna stanna hemma. Det är för varmt för Unkas att sitta i bilen och vänta när det är över +20 i skuggan. Tror Nellie bara blir glad att han är hemma med henne, det är bara jag som kommer att känna saknad. Men när jag kommer hem igen ska de få vara ute i trädgården och jag ska ta dem på en rastning innan jag åker. Bra att jag ska göra detta ärende idag då de är trötta efter helgen ute i husbilen. Misstänker att det kommer att sovas en hel del när jag är borta.

Ser fram mot att se dopet av lillsessan i morgon, för ett dop är så positivt. Precis som bröllop. Jag blir glad av det. Nu börjar ju alla deltävlingarna inför melodifestivalen, vilket ska bli roligt. Fast jag tycker att det är en hel del skitlåtar som deltar, vilket är som vanligt med andra ord. De jag gillar kanske någon annan tycker är skit och tvärtom. Jag håller tummarna för Loreen såklart.