Måndag och fortsatta förberedelser

Annonser

Som jag tidigare berättat så väntar jag på min f-skattsedel och idag ska jag gå in på skatteverkets sida för att se om man kan se hur det går. Vet ju inte hur denna sedel ser ut men skattsedel har jag ju fått tidigare, så det bör vara något liknande. Jag har inte heller hört något från af så där får jag stöta på också. Förhoppningsvis kommer det lite trycksaker till mig idag och det ska bli spännande att se allt.

Väntar också på att få programmet där jag kan sköta mitt företag. Vill gärna installera det så allt är klart inför starten. Blir som en lite mjukstart eftersom vi är i början på semestermånaden strax och många börjar sin ledighet. Men det är säkert fler än jag som blir hemma i sommar och kanske behöver mitt företag.

Det är inte speciellt sommarlikt ute idag, då det blåser och mörka moln syns på en grå himmel. Men regnet håller sig borta än så länge. Grannen ska på semester så vi passar deras hus lite. Det gäller att hjälpa till så de slipper få besök av tjuvar eller vandaler. Så gör vi ofta här i byn. Alla hjälper varandra och vi talar om när vi ska vara borta ett tag och vilka som kommer att vistas i huset under tiden. Bra att veta om någon ska vattna blommor och ha tillträde till huset, så man inte ringer i onödan.