Dagens arbete klart

Annonser

Vilket hiskeligt väder det blev idag då. Min mobil sade att det skulle vara sol och ungefär minus tre grader. Visst låter det som en härlig vinterdag då man borde kunna njuta av att vara ute? Haha… När jag tittade ut genom fönstret vräkte snön ned och det var hyfsat kraftig vind. Kan inte säga att jag njöt speciellt av hundpromenaderna idag. Var rejält nedkyld efteråt och näsan läckte ordentligt. Men jag sopade rent vid entrén eftersom jag inte vill att besökare ska klampa i djup snö. Men det var väldigt skönt att komma in och byta till torra varma kläder efteråt.

Jag har börjat samla ihop alla papper för deklarationen av företaget och momsredovisningen, som måste lämnas in i februari. I maj ska en ny årsdeklaration lämnas in. Det är en hel del att tänka på när man har ett företag. Än så länge gör jag det själv, men jag kanske måste leja ut det. Har en veteran som eventuellt skulle kunna ha hand om det i framtiden. Just nu snålar jag på mina pengar och är väldigt försiktig med utgifterna så jag tragglar på själv ett tag till.

Har lämnat fackförbundet också och är nu endast medlem i a-kassa. Mina spår som anställd håller på att sopas igen. Tänker nämligen aldrig mer söka ett arbete utan nu sköter jag mig själv. Jag är struken från arbetsförmedlingen och flyger på egen hand från och med februari. Visst känns det konstigt men väldigt befriande samtidigt. Jag kan nog äntligen säga att jag är egen företagare. Nu börjar den riktiga resan på mitt liv och naturligtvis kommer jag att skriva om det här.

www.veterankraft.se