Lite trögt att gå upp så tidigt

Annonser

Kolmörkt ute och regnvått efter nattens skurar. Inte precis härlig morgon, då jag inte sovit jättebra. Ibland blir det varmt med två stora hundar i sängen, som vill ligga nära och gärna ovanpå benen. Man vaknar och känner sig helt fastlåst. Nu har det inte blivit så mycket yoga och meditation under helgerna. Därför blir sömnen sämre. Jag sover bättre när jag får göra mina dagliga övningar. Denna morgon blev det av och lugnet kom direkt efteråt. Jag tänker så bra och arbetet har flutit på bra denna förmiddag.

Nytt år nya tag och uppdrag. Spännande att ta tag i allt och sätta alla nya veteraner i arbete. Jag är peppad, trots den tidiga morgonen.

Jag har fått undan all tvätt och allt pappersarbete. Nu återstår en kopp kaffe och sedan lite nyhetsuppdatering av allt som hänt när vi sov. Sedan ska hundarna få sina rastningar och jag lite luft. Pappa ska få lite matvaror och ett besök av mig. Sedan är det mer arbete i eftermiddag.

Längtar efter solen och ljuset nu när helgen är överstökad. Alla julsaker är undanstoppade och får vara där tills nästa gång. Kylan har ett hårt grepp om USA och ska tydligen komma hit också. Även om det inte blir lika kallt, så får norra delen vinter och snö. Här får vi nog bara blask som vanligt och sedan kanske halka runt på is ett tag. Vi får se hur det blir.

I byn är det lugnt och skolorna har ännu stängt, så allt är inte riktigt vardag för alla.

wpid-IMG_265423180336392.jpeg