Bra söndag

Annonser

Det mesta på min data är som det ska vara nu och jag har lyckats göra mitt jobb. Kunde installera det nya dataprogrammet och föra in alla tidrapporter. Men det är buggar så in i norden på det och jag hoppas att de lyckas fixa dessa inom kort. Min skrivare fungerar också så nu kan jag skiva ut normalt utan att spara ned från mailen. Det enda som återstår är faktiskt hotmailen och den får jag sköta via min mobil. Det går ju det också, men är ett litet aber trots allt. De lurande åtta prickarna har inte gett mig någon ledtråd i lösenordet. Bra med säkerhet men ibland är den lite för bra.

Vårat vardagsrum är nästan klart nu och är så ljust och fint. Mannen har slitit med väggarna hela helgen. Det har blivit väldigt fint. Nu ska det bli gott med mat och en god kycklinggryta står på spisen. Det blir mat för två dagar det.

Vad duktiga våra olympier har varit denna helg. Två silver är inte fy skam och jag gläds med dem. Vår tös från Bromölla lyckades också ta sig till final i melodifestivalen. Vilken vacker röst hon har Sanna Nielsen. Tror hon är en stark kandidat att vinna den svenska uttagningen. Två skånska töser är i final och det är roligt.

Denna söndag har artat sig väldigt bra och nu hoppas jag på en fin vecka.

monday