31:a Mars

Annonser

Måndag och sista dagen i mars månad, har bara rusat iväg. Hela förmiddagen gick så fort att jag knappt märkte det. Har haft så många förfrågningar på uppdrag och lämnat priser och engagerat veteraner som ska utföra dem. Roligt värre för mig som lever på detta. Många får den hjälp de behöver och veteraner kommer ut i arbetslivet igen. Detta ger mig en tillfredställelse jag aldrig hade i mitt tidigare arbete. När dagarna är såhär är jag bara glad att inte ha ett fast arbete. Nu har ju mannen ett fast arbete så jag behöver inte stå på bar backe vid lågsäsongerna. Men nog är det roligare att tjäna egna pengar och kunna bidra till våra inkomster.

Tur vi har hundarna, så jag kommer ut en sväng i solen och det fina vårväder vi haft idag. De har kunnat vara ute i trädgården under eftermiddagen, så nu är de väldigt trötta. Mat har de också fått så nu är det bara vi människor som ska få vår middag. Hoppas verkligen att värmen håller i sig.

Precis nu ringde en tös och sade att jag var en av finalisterna i en tävling. Visste inte ens att jag deltog i den. Men nu har jag chansen att vinna 15000:- och det är ju inte helt fel. Kanske minskade jag chanserna då tösen ville pracka på mig något tillskott av omega3, som jag tackade nej till. Men det struntar jag för nu gäller det att vara ekonomisk och jag behöver inga vitamintillskott. Som jag ser det så vinner jag om det är meningen att jag ska det. Bara att vänta och se,

wpid-imag0372.jpg

Nu ska det bli gott med mat och att slappa med hundarna.