Oj då!

Annonser

Var tog måndagen vägen då? Har haft fullt upp så tiden har bara rusat iväg för mig. Kom på att jag nog får avsluta arbetet för idag och fortsätta i morgon. Saknar lite uppgifter som jag måste ha för att kunna fortsätta och jag vill inte störa folk såhär sent. Men det är såhär arbetsdagarna ska vara, fullt upp så tiden bara rusar iväg. Väntar även på lite fler tidrapporter att skriva in så denna månad ser väldigt bra ut.

Vädret har verkligen varit sommar här i skåne idag, så hundarna har varit ute i trädgården hela eftermiddagen. Skönt för dem att kunna gå in och ut ur huset precis när de vill. Nu kom mannen hem och började direkt med att borra i skivan för nya handfatet vi köpt. Jag fick vara mätassistent ett kort tag. Det kommer att bli supersnyggt. Vi ska byta ut de två skålarna som nu står på en svart skiva, till ett stort fyrkantigt. Det har nämligen visat sig att det är mycket opraktiskt att ha två handfat. Man skvätter vatten överallt och nu har den ena kranen börjat läcka också. Med två kranar får man dubbla problem och en läckande kran känns inte speciellt trevligt. Nu blir det en ekskiva som först är inoljad och sedan lackad, för att man ska kunna torka av den på ett bra sätt. En kran blir det också.

Jag ska sedan få äran att måla om alla dörrar i badrummet. Funderar på ljusgrått. De bruna vi har nu känns lite för bastuaktigt. Det ska bli så roligt att få ett fräscht badrum igen. Var ju trots allt nästan tio år sedan vi byggde vårat gamla.

Men nu ska jag ta vara på kvällen och det fina vädret som är.