Plockat in lite höst

Annonser

Idag har jag plockat in lite av höstens färger och det blev väldigt fint. Ska fota lite och lägga in i morgon. Men idag kärvade dataprogrammet och när det kom igång var jag tvungen att jobba som en lite iller. Nu är det några kvar tills i morgon och sedan är jag klar. Det känns väldigt skönt att ha fått allt klart. En del fakturor ska jag betala i morgon, sedan hoppas jag att få tillbaka mina slantar.

Nu tar jag kväll och vilar mitt trötta huvud för denna måndag. Det är lite urblåst också då det var hårda vindar ute idag. En riktig blåsdag med andra ord. Den tredje gräsklipparen kom hem idag och nu är väl den säsongen över för i år. Det växer nog inte särskilt mycket mer i år. Nu får jag inrikta mig på annat och det ska bli riktigt spännande. Mitt magont börjar gå bort och nu läker såret.

Vi strödde bark i rabatterna för några veckor sedan och både Kuma och Unkas går och smaskar av det. De skiter svart bark och rätt mycket också. Tog precis in dem från trädgården och båda två stod och smaskade trots att de nyss fick sin middag. Någon mer bark kommer inte in i denna trädgård, det kan jag lova. Kan inte vara bra för dem att äta det. Måste ju svälla i magen och jag är orolig för att någon flisa ska göra dem illa i magen.