Ovanlig fredag

Annonser

Inte varje fredag som mannen är hemma. Jag fick hämta honom i Trelleborg igår kväll och natten har varit lugn. Läkarna har konstaterat dubbelsidig lunginflammation och troligtvis magsår på det. Apoteket ska få sig ett besök senare idag och läkaren ringa. Jag har själv varit inne på mina vårdsidor och konsulterat min husläkare. Troligtvis kommer jag att få en tid för undersökning och sedan antibiotika för lunginflammation. Jag hade ingen aning om att det smittar, trodde nog att man fick det som en följdsjukdom av förkylning. Men icke då, man kan få det genom luftkonditionering och även kontakt med någon som har det. Inte undra på att jag inte blir bättre utan nästan bara sämre.

Idag är det gråväder ute och uppehåll. Jag som står på benen får agera löpare när det gäller inköp och annat. Bara att bita ihop och tänka på att när jag är klar får jag vila. Ska hämta mat hos farmor, vilket är till stor hjälp då vi är så krassliga.

Oj, det gick fort. De ringde upp nu och jag får komma till läkaren klocka tre idag. Då måste jag rasta hundarna nu så de får sina långa turer.

28e oktober 2014 012