Ingen skriver något nu

Annonser

Efter att det strömmat in flyktingar från mellanöstern blev det fruktansvärt tyst i media. Men Hallå! romerna är fortfarande fattiga och sitter utanför våra affärer och tigger. Det pratas om tältläger för alla flyktingar, vi har ett sådant redan utanför migrationshuset där palestinier som ej fått uppehållstillstånd befinner sig. Sedan har vi ett på ett industriområde i Malmö där romerna bosatt sig.

Var ska nästa tältläger slås upp då? Hur många ska bo i dragiga tält i vinter? Här i skåne kan det fungera hyfsat om det inte blir väldigt kallt med mycket snö. Men längre upp i landet är det ju ofta väldigt vintriga vintrar om jag får säga så. Ska politikerna verkligen låta människor hamna i den situationen? Då vore det mer humant att skicka dem tillbaka till sydligare länder. I Tyskland finns det redan tältläger och det har snöat! Politikerna säger öppna era hjärtan, jaha och det ska dessa romer och flyktingar leva av? Jag blir arg, väldigt arg.

Ingen planering, inget vettigt system för att alla ska få tak över huvudet och åtminstone slipper frysa i vinter. Gymnastiksalar vad är det för ett nonsens? Ska de verkligen bo där?

Skärp er Löfvén & Co!!!! Bara en massa snack och ingen verkstad. Hosta fram bostäder och jobb nu så som ni lovat.