Uppdaterar huset

Annonser

Vi körde genom ösregnet hem till huset igår. Fick en tillbakablick i facebook och vi hade samma väder förra året på hemresan. En timme senare hade vi tömt Mackan och garaget var fyllt med prylar och smutstvätt.

En öl och sallad senare kopplade jag in datorn och fick igång alltihop. Sedan tog vi det lugnt resten av kvällen. Somnade så fort jag lade huvudet på kudden.

Vi började söndagen med att gå en lång tur med hundarna, som har börjat känna igen sig nu. De var väldigt konfunderade igår och fattade inte riktigt att vi skulle stanna här. En god frukost och dusch på det. Mannen skulle klippa gräsmattan och då kom ett riktigt åskoväder med regn. Planerna ändrades och räkningar betalades istället. Jag låter tvättmaskinen arbeta för fullt och är inne på min andra maskin nu.

Vädret håller uppe så jag ska traska bort till pappa med sydsvenskan och hjälpa honom att få ordning på fjärrkontrollen till tv:n. Han har knappat bort sig och får ingen bild.

Snart är vi inne i vardagslunken igen, men minnesbanken är full av intryck. Det och kameran får muntra upp oss när vädret inte gör det.