Hej då Augusti

Annonser

Sista sommarmånaden är snart slut. I morgon börjar den första höstmånaden, fast det kan man inte tro idag. Visserligen har det regnat inatt, men när det är +18 redan tidigt på morgonen, så känns det sommar. Igår var luften fuktig och vinden obetydlig. Jag var ordentligt svettig efter både hundturerna och inköpsrundan åt pappa. Idag fläktar det lite mer om än svagt.

Har lite att göra idag med förberedelser till morgondagens roadtrip. Vi tömde ut allt ur husbilen efter semestern och nu ska en del ut igen. Rena lakan och handdukar, och alla täcken jag tvättade. Det ska bli riktigt roligt att köra ut en sväng, även om den inte är jättelång. Vädret ser också lovande ut, vilket är trevligt.

Hundarna ska borstas som vanligt inför en tur. Kuma lossade ju rätt mycket för någon vecka sedan, men nu verkar det vara mer normalt. En sarloos lossar alltid lite päls. Hundarna verkar trötta idag, för inte ens Unkas ville gå ut i trädgården när jag öppnade nu på morgonen. Kanske vädret påverkar dem.

Ska förresten avslöja att jag skrev ett annat inlägg nyss, som bara försvann då internet slutade att fungera. Vet inte varför, men startade om datorn och tjoff så var det inlägget borta. Inget allvarligt, bara lite irriterande.

Måste även fundera på vad vi ska ha med oss i matväg. Frukost är inget konstigt, men middag ska vi väl ha och gärna något som inte behöver tillagas alltför mycket. Annars älskar mr J att laga mat i husbilen. Men nu blir det endast över helgen och då känns det inte nödvändigt att stå och laga mat. Just det, det är jag som brukar sköta disken och det är kanske det jag vill slippa. Lite disk är ok, men inte kärl och sådant.