Lyxigt värre

Annonser

Vi kör med fin whisky ikväll med. Här ska firas att bladet vänts. Eller har det egentligen det? Hemma och vår tid med hundarna är allt som det brukar på helgerna, förutom whiskyn då. Vi städar och pysslar med lite måsten. Därför känns det inte speciellt, men när söndag kväll infaller och vi inte behöver skynda oss i säng för att Mr J ska upp tidigt, då är bladet vänt. Då skriver vi ett nytt kapitel i våra liv.

Sådär då har hundarna fått sin middag och är ute i trädgården en sväng för att leka och tömma blåsorna. Rutiner är viktiga och vi märker hur bra de mår av att regelbundna tider för mat och toalett. Glada, lyckliga och harmoniska hundar gör att vi tvåbenta också blir det. Kan nog påstå att vi har tagit tillvara på denna lördag som haft så fint väder. Man vet aldrig hur det kommer att vara i morgon.

Ska snart göra min sista insats för idag, vilket innebär våttorkning av golven. Sedan har vi ett hus som doftar av såpa och den lukten gillar jag. Förresten ska jag leta doftljus på nätet i morgon. Förra året köpte jag ljus som skiftade i färg och det gav en underbar stämning. Får ju sällskap att kura skymning i vinter.

Ska läsa resebloggar en stund och drömma mig bort.

http://www.youtube.com/watch?v=kMrNsFwTXJQ