Så grönt

Annonser

På endast en vecka har naturen slagit om från brunt och grått, till olika nyanser av grönt. Jag älskar den färgen och våren är bästa tiden att uppleva alla nyanser. Mr J har med hundarnas hjälp både klippt gräsmattan och sått gödningsmedel. Nu förväntar vi oss att den om åtta dagar ska skifta i gröna nyanser.

Tekniknisse var här i förmiddags och nu har vi ljud på tvn i biblioteket. Känns nästan som lite lyx efter alla dagar med stumtv. Dessutom har vi fått tillbaka alla kanaler och även de vi inte hade tidigare. Därför har vi inte tittat på tv idag. Men ikväll blir det tittande.

Våra räkningar är betalda och vi känner oss väldigt nöjda med att ha dragit ned på utgifterna rejält. Allt onödigt är borta och nu kan vi unna oss det vi verkligen vill. Det jag kallar onödigt är ju sådana utgifter man har som arbetande människa. Nu när vi inte tillhör dessa längre tänker vi inte heller betala för tjänster vi inte kan utnyttja.

Blev fruktansvärt upprörd när jag fick veta att domar för våldtäkt oftas innebär böter,fotboja och lägsta fängelsestraff är två veckor. TVÅ VECKOR!!! Ja, ni läste rätt. Kemisk kastrering eller fängelse i minst ett år skulle jag förespråka. Är gärningsmannen (är oftast män, även då det gäller brott mot homosexuella) flykting så ska utvisning ske direkt efter avtjänat straff. Jag ser ibland på program med poliser i andra länder och blir upprörd hur flata vi är i Sverige. Jag förespråkar strängare straff för alla som gör övergrepp på djur och människor. För att inte tala om de som dödar andra levande.

Sådärja nu fick jag utlopp för den ilskan jag burit på hela dagen. Nu ska jag ösa kärlek över mina nära och kära.