Ny vecka

Annonser

Jag har bestämt att idag ska vi inte göra någonting. Eller jo något gör man ju ändå, men jag menar ingen städning eller tvätt. Tänkte ta tag i tvättningen i morgon igen. Det blåser från väst idag och lite för mycket att tvätt kan hänga ute. Mr J känner sig lätt illamående och håller sig stilla vid en öppen taklucka. Hundarna sover och verkar nöjda med att dörren är stängd idag.

Inte mycket som händer här på ställplatsen heller då det är måndag. Sanningen är att vi hade nog inte gjort så mycket mer om vi bott kvar i huset. Vädret i Sverige är inte precis vårlikt just nu. Åtminstone inte i skåne. Eftersom vi har ständig kontakt med H får vi veta hur hans arbetsdag varit och då även vädret.

Jag lyssnar väldigt mycket på fransk radio och förstår faktiskt en hel del. Det gäller att bygga på ordförrådet och sedan ska nog pratet flyta någotsånär. Roligt är att jag verkar förstå mer än Mr J som ändå läst franska tre år längre än mig.

Vi tittar oftast på svt-play om kvällarna och har börjat titta på +30 grader i februari. En svenskproducerad serie som gick på tv för något år sedan. Kanske bra att vi inte tittade då, för den är riktigt bra och det är roligt att ha något att se fram mot var kväll.

Detta är en blid från 13:e mars 2018. Blött, grått och lerigt. Inget vi längtar tillbaka till. Nu går vi ut med hundarna utan jacka,mössa eller handskar.