Så kom lite regn

Annonser

Har väl sällan längtat efter lite regn, men det behövdes efter alla varma dagar. Vi har +25 och Mr J blev nästa lite frusen då vi satt och åt frukost. Nu är han ju inte still särskilt länge och har fått upp ångan så nu är det behagligt. Ingen svettblank rygg idag och det räcker nog med en duschning.

Eftersom min fot ser ut som en elefantfot idag så håller jag mig lugn och har istället skött lite administrativa sysslor. Ska skriva på papper så begravningsbyrån kan göra bouppteckningen för pappa. Sedan har jag betalat tömningen av hans boende och mina två egna räkningar. Inte mycket att göra men det ska ju göras.

I gårdagens inlägg kunde ni se att alla kartonger är hopvikta och nu tror jag att vi endast har tre kartonger med elektronik och två stora där kristallkronorna hänger. Inne i huset alltså. Sedan är det några med verktyg och det som vi hade i uterummet. De står i garaget och är inte så bråttom med att packa upp. Lite gardiner och så är vi i stort sett klara med det mesta. Det ekar åtminstone inte längre inomhus vilket är skönt. Lite jobbigt ibland då man pratar i telefon eller med varandra.

Hundarna tycker att det är skönt när jag håller mig still, för då kan de sova. När vi båda går omkring får de ingen ro utan traskar efter än den ena än den andra. Kuma var så trött i morse så han ville inte lämna sängen. Vi hade ytterdörren vidöppen och kallade på honom, men han vägrade att komma. Tillslut gjorde han det och då hade han inte varit ute sedan halvåtta igår kväll. Så länge utan toalettbesök hade jag aldrig klarat eftersom vi dricker mycket vatten om dagarna.

Just nu tittar jag ut på mina nya lavendelplantor som väntar på att få bli planterade. De är betydligt större än de gamla och jag hoppas att de ska ta sig. Jag drömmer ju om de stora buskarna av lavendel jag sett i andra trädgårdar.

Det fungerade ju rätt bra på kruka i Sverige och de klarade både värme och kyla. De jag har köpt nu är nästan lika stora som dessa i krukan.