Tröttmössa ikväll

Annonser

Igår bestämde vi oss för att göra en tur idag. Därför var det endast hundarna som fick frukost i morse. En snabb dusch och sedan till Super-U för att köpa multivitaminjuice och smörgåsar med ost/skinka och sallad. De är väldigt goda. I rondellen vid ringleden runt Beziers tog vi denna dag till höger mot Narbonne. Fast när vi kört ett tag och precis efter att vi klappat oss för bröstet om att vi var så duktiga nu när vi kör utan gps, så upptäckte vi en sak. Vi var på väg mot Valras plage och det var ju fel. En rondell vid ett hotellkomplex och där körde vi in på en stor parkering. Passade väldigt bra med frukost för oss då. Sedan körde vi en bit tillbaka och svängde av mot Narbonne istället och efter någon kilometer såg vi Brico outlet.

Nu hade de inte någon grind som vi tyckte att vi ville ha. Men Mr J var inne i affären och tittade runt på utbudet. Bra att veta för andra inköp. Så vi körde tillbaka mot Beziers. Vet inte hur det hände men plötsligt befann vi oss på väg mot Valras plage igen. Vi vände vid rondellen till betalvägen som korsar en bit bort. Satt och pratade och så plötsligt såg vi skylten att vi nu körde in i Beziers och slottet var precis framför oss. Runt i rondellen innan viadukten och tillbaka för att äntligen hamna på ringleden igen.

Efter en liten stund rullade vi in framför Castorama. Vi var ut och tittade på den aluminiumgrind som vi tittat på flera gånger tidigare och jag sade till Mr J:”gå in och köp den”. Snäll som han är så gjorde han det. Skämt åsido så ville han också ha just den grinden. Nu var det så att den hade utgått ur sortimentet och den enda de hade var visningsexemplaret men den fick vi tusen kronor billigare. Leverans nästa vecka. Nu är vi väldigt nöjda. En snygg och underhållslätt grind är precis vad vi vill ha.

Tänkte köpa små korgar till hallen på Jardin mitt emot Castorma, men hittade inga. Men snygga väggalmanackor till oss och H hittade jag. En ny leksak till Turbo hittade jag också och den gjorde succé. Hon bar in den själv när vi kom hem.

Trodde vi skulle pusta ut och ta det lugnt resten av eftermiddagen och kvällen, men Mitt paket hade kommit!!!!   Jag fick mail om att det fanns att hämta på tobaken vid torget i byn. En snabb bit panini och så traskade vi iväg med hundarna. Det är inte långt men uppför hela vägen. De flesta byarna är byggda runt kyrkan och borgen och naturligtvis är de byggda på högsta punkten i byn.

Vi gick förbi vårt kommande boende om x antal år. Alltså äldreboendet här i byn. Men dit ska vi inte på ett bra tag. Men det är så fint med gröna gräsmattor och vattenfall mm.

Vi passerar en muralmålning på en populär Maire och hans son målad på en vägg. Vår by har flera olika muralmålningar och det är väldigt tjusigt.

Här måste jag pusta ut för nu är jag trött av dagens vedermödor. Fler bilder kommer i morgon och jag tänker stanna hemma då .