Hemmafronten

Annonser

Sovit som stockar inatt och idag är det hemma som gäller till Kumas stora glädje. Jag brukar alltid ordna frukost tills Mr J kommer hem med dagens frukostbröd. Grönsaker hör till vår frukost och idag var det dags att choppa lite nya.

Någon kan få för sig att vi är galna i färsk gurka, men så är det inte. Jag skriver aldrig gurka på Mr J:s inköpslista och här ser ni varför. Var och varannan dag kommer han hem med en gurka i ryggan. Jag choppar för glatta livet och äter gurka morgon middag och kväll. Turbo äter också gurka och får stora bitar var gång, men så fort jag är nere på en gurka dyker det upp en ny. Så nu får jag hojta ingen gurka varje gång Mr J åker och handlar. Förbaskade gurkoman.

Varje dag vaktar Turbo vid dörren och hon vet att Mr J brukar ha något att göra utomhus. Idag skulle stenplattan sättas upp på gaveln för att dölja hålen efter basketkorgen som suttit där. Jag kom ut precis när han var klar och kunde till min glädje se att han inte ramlat ned från stegen.

Den gör sig bra däruppe. Fråga mig inte varför någon har dragit stupröret rakt över väggen. Varken snyggt eller praktiskt, men vi får se om Mr J gör ett projekt av detta.

Såhär ser stentavlan ut och klickar ni på bilden blir fotot större. Vi tyckte att det passade bra med tjurar då vi har Ferdinand vid entrén. En liten hyllning till honom från oss.

Herr palm är visst lite på sniskan idag, men han rätar säkert upp sig med tiden. Turbo har hittat en ny plats att ligga på. Hon har som sagt tillbringat dagen ute i vanlig ordning. Nu på eftermiddagen har mörka moln seglat runt byn men de har inte släppt ifrån sig något. Jag kan titta åt söder och då är himlen blå med små molntussar och tittar jag mot norr är himlen grå. Ha, nu såg jag något på fotot. Precis vid palmens blad vid fönstret ser man rakt genom huset och taket på grannens hus mitt över gatan. Snacka om flow 🙂

Just nu funderar vi på vad vi ska göra för projekt i morgon. Jag anar att det blir lite plattuppsättning och en maskin med tvätt ska nog få snurra runt. Sedan räcker det nog för onsdagen som är i morgon. Rèmi har namnsdag i morgon.