Vadå inlåsning?

Annonser

Fint väder idag med trots att det såg lite oroväckande ut i morse. Jag hade ju preparerat tvättmaskinen så här kördes kulörta saker, som faktiskt mest skiftar i mörkblått och svart. Nåväl det var rätt mycket nu efter regndagarna.

Det var dags för inköp också och vi handlar för två veckor i taget om det går. JR ordnar det och vi andra vaktar huset. Fimpan med make stod och köade vid apoteket kunde JR rapportera vid hemkomsten. Nu är kylen och frysen välfyllda igen och ikväll blir det en nyttig sallad för herrskapet. Vår eminente elektriker hade hört av sig och skulle dyka upp vid 14.00, så jag skyndade mig att duscha och JR ville köra snabeldraken som han egentligen skulle gjort igår. Därför satte han igång med det och då plingade det vid grinden.

Vi fick sitta i sovrummet i en hel evighet om ni frågar mig. Taklampan i biblioteket fungerade inte och något elfel var det nog. För att inte bli alltför långrandig så ordnade Gary det hela och vi släpptes ut. Nu ska det dras el ut för förberedelse för pool och värmefläkt/kyl och läs noga Gary kommer 09.00 på morgonen. Jag höll på att få hjärtinfarkt när jag hörde tiden. Men först gick jag och hängde tvätten på tork. Klockan var egentligen för mycket men jag trodde på solen.

Vet fortfarande inte vad detta är för ett träd eller om det är en frukt. De gröna bollarna är hårda så mycket vet jag i allafall.

Gick till baksidan eller är det framsidan? Där kumquaten står för att plocka in ett par frukter. Hade tänkt göra juice idag men klockan gick ju när vi var i lockdown i sovrummet så det får bli i morgon istället. Orkar inte mer nu utan måste smälta nästa veckas fruktansvärda pina. Såg ni förresten den blå bollen på bilden från trädgården? BollKalle var ensam hemma med Askan och då gjorde han som han ville. Vips så var bollen inne i vår trädgård och där ligger den bra. De brukar åka någonstans var helg så i mörkret kastar JR över bollen.

Hoppas nu att bouganvillan får lite torka så den växer eller båda växer ordentligt. men visst är blommorna fina. Den till höger, det är min plats på bänken växer bäst. Undrar varför?

Här är ett av morgondagens projekt. Ja, nu har JR köpt det parasoll jag valde och titta på pricken i mitten så kan ni se färgen. Nu ska vi inte vara så bleka och rädda av oss. Mer färg i trädgården säger jag. Detta är början till våran uteplats. Skugga är väsentligt enligt mig. Värmen kommer och jag vill vara förberedd.

JR gick inte med på att köpa något slags trampaggregat till poolen för att få ström. Så jag får masa mig upp på torsdag nästa vecka utan vare sig frukost eller dusch. Jag kommer att ha mardrömmar (tror jag) 🙂

Ja, tvätten hann torka. Varför är jag så gnällig?

Ha en fin fredagskväll !!!