Vi kör vidare i coronatider

Annonser

Idag hittade solen fram till oss och det blev en utedag till hundarnas förtjusning. Solen värmer så skönt så att +19 i skuggan blir varmare i solen. Så efter frukosten öppnades dörren ut och Turbo placerade sig i gräset.

Jag gav fåglarna våra överblivna korvbröd. Älskar att se på blommorna som verkar komma igen nu när vi går mot vinter. Väldigt annorlunda mot vad som händer i Sverige på vintern.

Hundarna har fullt sjå med att hålla kontroll på de som går förbi på gatan. I dessa lockdowntider är det fler som är ute och går.

Det roliga är att Kuma tycks röra sig helt obehindrat idag. Stelheten är väldigt mycket borta. Jag har varit ute i trädgården mest hela dagen efter att ha lagt in lakanen i skåpet. De torkar över natten i dressingroom. Fimpan hade tvätt ute idag men jag tror inte att den hann bli torr. Men det är ju inte mitt problem.

JR har gjort rent i Mackan på intrumentbrädan. Sand har blåst in och hundarna har sagglat när det varit varmt. Men då det blev molnigt igen så passade detta jobb bra.

Här finns inga stela eller värkande leder längre. Det gäller att hålla koll på vad som händer ute på gatan. Så roligt att se Kuma springa ute.

Vår trädgård vårat område så det så. Jag är glad att våra hundar inte är benägna att skälla i tid och otid. Nu har ju Turbo funnit sig i att småfåglarna får brödsmulor vid Leo. Inget jagande på dem alltså.

Tog ju lite tid innan JR var klar med putsandet i Mackan och lite tröttsamt blev det ju tillslut. Men jag fick inte in hundarna innan JR var klar. Vi väntar var budskapet.

Efter mat och tuggben är man nöjd och trött. En dag utomhus tar på krafterna och vi är alla nöjda efter denna dag.

Ikväll blir det spännande att följa valet i USA. Vi har tv4 och följer det där. Må bäste man vinna.