Lördag och vipplardag jaha

Annonser

Igår fick vi brev från labbet med räkning om våra prover. Ja, vi hade ju försökt att betala dessa via banken men fick bakläxa på det. JR ringde C som ställde upp som den vänliga själ han är. Räkningarna betalades via bankkort och vi kan pusta ut. C är vår klippa i tillvaron. Nu ska han även ordna så vårat tillstånd för poolen blir okej. Hans fru C är ju en av kommunalfullmäktige och vi känner oss tillfreds nu.

JR har varit ute mestadels av dagen och jag har ju vipplat med Kuma som supporter i vanlig ordning. Vädret har varit molnigt och nu har bruna moln dragit in. Varning för siroccovindar från Sahara igen.

Hade varit trevligt om JR kunnat klippa gräset som börjar bli tjockt. Men idag har första pinnen till staketet borrats fast. Vi behövde ju göra det i grannens hus så det passade bra att de inte var hemma. I morgon ska första sektionen göras hoppas vi.

Jag har omorganiserat alla hjärtans buketten. Tycker nästan att den blev finare nu. I morgon är det söndag och då ska golven ses över i vanlig ordning. Eller nej vi väntar en dag med det då staketet ska byggas. Ja, så bestämde vi oss för att göra nyss. Det man kan skjuta upp till nästa dag gör man det.

Jag ska i alla falla tvätta håret och byta lakan i sängen så det så..