Födelsedag och rabatt

Annonser

Vi började dagen med att fira Kuma som fyller 12 år idag. Helt ofattbart att vi fått ha denna fina kille hos oss i åtta hela år. Han är en omplacering som verkligen kommit ur sitt skal. Något som vi lagt märke till hos alla våra omplaceringshundar. Denne lille nallebjörn är bara så snäll och timid. Tror inte han kan göra en fluga förnär.

Han älskar denna trädgård och friheten att kunna gå ut när han vill. Precis det liv vi ville ge våra hundar.

Så Grattis älskade Kuma på din 12-årsdag.

Egentligen skulle vi ha tagit oss an golven idag men då vi hade x antal plantor som borde komma i jorden var det det vi prioriterade . En rabatt skulle anläggas och vad vi slet. Lite ont i armen hade jag efter gårdagens svängom men jag har lovat att inte träna med vattenkannan inför någon slags Let’s dance igen. Högra handen är vackert lila vid tummen och det bjuder jag på. Livet är tufft ibland.

Vi jobbade på men hundarna vägrade att vara på baksidan då vi förmanade dem att inte äta av jorden som vi lade på nya rabatten. Jaha, skit på det sade de och lade sig på gräsmattan på framsidan. Vi jobbade på och då solen låg på blev det varmt emellanåt så en b-vitamin satt fint. JR är brun som bara den i nacken nu och solskyddsfaktor är ett måste.

Vi är nöjda med vår nya rabatt och nu ska bara våra red robin växa till sig och bli riktigt täta. Passade på att lägga jord på hela den delen och så gräsfrön. Nu blir det nog jättefint där när vi vattnat ett tag. Citronträdet har fått många nya blad och kommer stort så jag är jätteglad. Vi hade kunnat köpa ett större citronträd men inget är väl som väntans tider eller hur?

Efteråt satte vi oss nöjda på trädäcket med var sin GT. Bra dag och bra arbete tyckte vi. Familjen i bombhuset spelade fransk populärmusik så vi hade underhållning. Inget som störde oss och det varade inte så länge heller.

I morgon ska vi ta oss an golven och jag ska tvätta lakan. Bytte i sängen innan rabatten. Glömde att berätta det.