Vi lägger söndagen bakom oss

Annonser

Ännu en inte solig dag har vi haft och nu längtar jag efter sol. Inget regn men bara grå himmel. Den enda som varit ute precis hela dagen är- ja, ni gissar säkert rätt.

Vet inte vad Turbo hade för sig där i hörnet men tydligen var det något med en fågel som retade henne. För hon tittade upp i träden hela tiden. Sedan har hon fullt sjå med att bevaka så någon eventuell katt slinker in i trädgården. Tror vi har en som tassar runt här under natten.

Kuma försökte lista ut vad Turbo sysslade med men gav upp tillslut. Klockan halv sju fick jag säga till Turbo att komma in för vi kan ju inte ha vår tös ute om kvällarna hur länge som helst. Nåväl hon var trött så det var inte så svårt att locka in henne.

Ha, trodde ni att det inte skulle bli en ros idag? Detta är samma ros som jag fotade igår. Så vacker att det nästan gör ont i mig. Med fler knoppar på alla andra buskar blir det fler foton på rosor.

JR köpte jord igår och strödde ut men jag hade ingen aning om exakt var han strödde den. Idag blev jag varse var den hamnade och nu hoppas jag att gräset ska växa upp snabbt. Inte bra att ha hundar traskande här. De gillar att mumsa i sig av jorden och då blir det rännskita av alltihop. Lite svårt att plocka upp för JR som ju har det sämsta luktsinnet och fått den arbetsuppgiften.

Just nu lider jag av en arbetsskada så jag har sjukskrivit mig. Fick tennisarm när jag moppade golven idag. Jodå, det kan man visst få. JR har tydligen också sjukskrivit sig då hans rygg protesterar efter att ha dragit omkring snabeldraken. Så i morgon tar vi det lugnt eller ? Vi får se hur morgondagen artar sig. Måndag ska det tydligen vara då säger almanackan.