Poolhänget fortsätter

Annonser

Idag har det varit lika varmt som tidigare men ändå känts som varmare då luftfuktigheten antagligen varit hög. Efter att jag bytt lakan i sängen rann svetten efter ryggen och JR hade klippt sönder kartonger då vi har sophämtning i morgon, vilket gjorde att han fick gå inomhus en stund. Så när H hört av sig plumsade vi i vattnet och vi var så varma att det svalkade trots att det var +34. Men jag tyckte stegen var för varm och lite jobbig men klarade mig från att kasta mig rakt ut från sargen. Sen låg vi och lallade runt ett bra tag för det lockade inte direkt att kliva upp.

Inte mycket vind att tala om så det gällde att hålla sig stilla, vilket vi gjorde. Har ni provat att äta makrillfilé i hamburgerbröd? Kan rekommenderas för det är supergott. Lite sallad i botten lök ovanpå fisken och tomat och ost. Inte sista gången vi äter den burgaren.

Idag hade vi bevattning på agendan och jag skulle tvätta mitt hår. Fungerade bra och sedan har vi gjort en del administrativt arbete som JR ska posta i morgon. Magdalena ska inte få våra surt förvärvade slantar. Nu är det slut på att ge skattepengar till våldtäktsmän som egentligen inte ska vara i Sveriges land. Jag och JR tänker inte finansiera sådant. Tror vi är många som är arga över detta.

Med denna varma dag och allt arbete med papper tar vi kväll. En Lasagne får ge oss lite mat ikväll. Tror hundarna blir glada över resterna i morgon. Jag äter mest tomater som vanligt. Lite espresso efter det och kvällens middag är komplett.

Nu ska det bli lite svalare ett tag och det känns faktiskt bra för det är lite för varmt just nu. Tog ut hundarna vid 20.00 och det var +30 ute. Inte vad de gillar direkt och vi var inne rätt fort. Nu fortsätter vi kvällen i våra ac:s vård. +26 inomhus är väl ok just nu och i sovrummet har vi ett par grader svalare. Vi är glada att vi klarar dessa värmeböljor och hundarna mår bra.

Ny vecka i morgon och jag har endast planer på att tvätta lakan. JR hittar säkert på saker att göra. Hundarna gör vad de vill.