Annandag påsk

Annonser

Röd dag här i Frankrike och jag tror att de flesta bara har njutit av det underbara vädret, då det var väldigt tyst i byn. Men så skönt och de enda två som arbetade idag var min tvättmaskin och JR. Han rensar uppfarten från ogräs och det är ju en syssla som inte stör några grannar. Fint blir det med nya kratsen som han införskaffat.

Jag placerade mig under parasollet och underhöll JR med diverse uppmuntrande rop. Vet inte om det hjälper men han höll på ända tills jag tyckte att det var nog. Han hade suttit och lyssnat på härfågeln som kommit tillbaka till vårat tak under verkstaden. Vi har alltså fått tillbaka våra inneboende även detta år. Ja, varför inte då vi har en fin utsikt härifrån.

Kuma älskar att stå här på trädäck och spana ut mot vinfältet. Vi har bestämt att vänta med att göra rent i poolen tills vi varit på vår långtur. Ja, jag har bokat tid hos passmyndigheterna i Ystad då vi behöver förnya våra pass i år. Vi kunde väntat med det några månader till i höst men kände att det var lika bra att göra det nu. Har inte mentalt förberett mig ännu men det kommer. Tror JR är på samma nivå när det gäller resan.

Men som alltid försöker jag att se det positiva i allting. Troligtvis vår sista resa till Sverige och den vill vi ska bli fin. Sedan har vi ju vårat fina hem att återvända till. Tror att jag ser mest fram mot det, hemkomsten. Min fina trädgård och vårat fina hus. Ja, det är ju JR:s trädgård också. Vårat älskade hem ska jag skriva.

Nu säger vi hejdå till påsken 2022 och man blir ju trött efter en sådan storhelg. Inte för att vi festat eller gjort något storstilat men trött kan man ju bli ändå. Vi är så glada att Kuma anammat den nya bädden då vi planerar att ha den med på långresan. Han orkar inte hoppa upp i våra sängar längre så detta får bli hans nattbädd. En vecka får det bli eller högst åtta dagar. Pjuh, känns stressigt och här behövs en del meditation känner jag.