Pingstdag

Annonser

Jag börjar med att önska alla dem som denna helg bytt ringar och startat ett liv tillsammans, all lycka som finns i världen. Det verkar också vara en sådan helg här i Frankrike då vi hört bilar tuta i byn. Det gör man efter vigseln på väg till bröllopsfesten.

Vi körde golvrengöring och byte av lakan i sängen. Svettigt värre alltihop. Där var den och lockade.

Men den fick vänta ett tag till. Tittade på termometern och den visade idag +32,5 vilket knappt gör att den svalkar direkt. Här måste man ligga i det våta en bra stund tills man kan känna lite svalka. Ja, så var det golven först då. När vi äntligen var klara blev det en riktigt kall öl i skuggan. Verkligen värd att vänta på. Gissa om vi njöt av dessa 25 centilitrar.

Vissa har egna koncept hur man får skugga. Turbo har sitt och där kan hon ligga hela dagen. Kuma stannar helst inomhus och det är hans recept. Vi sitter under parasollet och väljer att undvika solen.

Ja ja ligg och flina där du Cobblepot. Jag vet att du har det sååå skönt och vänta du bara. Vi kunde ju hoppat i precis när vi ville det men så var det en del som behövde göras före det. Så njut du Cobblepot för du har inte några att ta hänsyn till. Men så plötsligt händer det!

Vi plumsade i poolen och gissa om det var skönt. Kan livet bli bättre än såhär? Ja, det råder väl delade meningar om det skulle jag tro. Nu njuter vi av allt vårt slit förra sommaren.

Jag tog fram vår andra R2D2 och JR kopplade in den så nu har vi en härlig temperatur i rummet också. Bättre än fläktarna som inte hjälper nu. Hundarna sover så gott och det känns bra.

Värmen ska fortsätta så nu känns det bra att vi är förberedda. Ny vecka är förestående och vi börjar med en stor sol.