Vardag och affärer öppna

Annonser

JR tog teslan direkt på morgonen för vi saknade en del matvaror och jag bäddade sängen under tiden. Det har regnat under natten och luften var så klar på morgonen. Efter frukosten som mer blev lunch på grund av att vi sov länge och verkligen tog det lugnt därefter. Livet ska inte stressas fram om man inte måste vill säga. Det har vi haft nog av under vårat arbetsliv.

Mina blåregn har verkligen växt ordentligt i år och jag ser fram mot att de ska bära blommor om något år. Blir så fint i vår pergola. Det är ju här vi sitter från vår till långt in i vintern. Just nu har vi ju inte så mycket kläder på oss men eftersom det är hyfsat vindskyddat kan vi nyttja trädäcket under många månader av året. Detta är andra året vi har blåregnet så jag är mycket nöjd. Vi har satt en av solstolarna här så man kan ligga i skuggan och läsa en bok. Mest tänkt till JR som tycker om att ta en eftermiddagslur. Vi använder detta utrymmet till att byta till badrock efter att vi badat. Insynsskyddat och vi behöver inte gå inomhus. Den andra solstolen ska få stå ute i gräset men vi väntar med det tills trädäcket kring poolen är klart.

JR tog teslan ännu en sväng och bokade tid för kloklippning till Turbo. Inget hon bekymrar sig över idag. Det är först på torsdag hon ska få sin pedikyr. Det är aldrig långa väntetider för något här.

Jag har ju berättat att vår vinkyl slutat fungera och vi tog den till Super-U teknik dör vi köpte den. Idag var JR dit och tydligen kunde de inte laga den och vi skulle få våra pengar tillbaka för att köpa en ny kyl. Men den som kunde ordna det var chefen och han kommer nästa vecka. Vi funderar på att köpa en lite större denna gång men det beror ju även på priset. Annars blir det en likadan vi hade. Allt ordnar sig tillslut.

Någon ville inte gå upp ur badet idag. Det var otroligt skönt och nu var alla alger väck efter att JR kört reningsverket ett dygn. Vi har ju så varmt i poolen nu att det bildas alger på bara en dag och vi missade det lite då vattnet blev grönt då JR borstade botten och väggarna. Vi skulle startat chockkloren då och sedan reningsverket mm mm. Men nu är allt gjort och vi har rent fint vatten som inte är det minsta grönt.

Ännu en bra dag lider mot sitt slut och vi ska se några av de youtubers som vi följer. Alltså vloggar som regelbundet lägger ut filmer precis som jag skriver min blogg. Intressant att följa hur andra lever sina liv på sjön, på vägarna och i hus någonstans i världen.

En ny dag i morgon och vi väntar på en del sändningar vilka borde komma snart. Alltid roligt att få paket.