JR fick lite gjort

Annonser

Jag har varit allmänt trevlig och varit behjälplig med lite småsaker. Hämtade hem soptunnan och hade ett litet samtal med en granne uppåt gatan. Drog ett hörn av gräsmattan så den kom på plats. Men sedan var mina sysslor klara för idag.

Körde ett yogapass idag när JR tog teslan till affären och köpte en del saker han glömde i lördags. Sedan var det dags för hårtvätt och eftersom molnen var kompakta idag var jag inte så badsugen. Det varnades för regn men först klockan 20,00 och det stämde bra. Annars har det varit varmt men med hög luftfuktighet. Så JR var rätt svettig efter dagens arbete.

Det blev bra. Lite färgskillnad men så gör solen sitt och efter något år har allt samma färg. Jag ska sopa mattan i morgon. Så skönt att slippa allt ogräs som sticker upp framför fönstret. Skönt för hundarna som slipper gå på heta plattor. Kuma inspekterade det hela och verkade mycket nöjd. Vi är nöjda och som jag skrivit tidigare så sopar jag hellre än rensar ogräs.

Mitt popcorngräs verkar trivas ordentligt nu när vi planterat det i jorden. Men det är bara att vänta och se om det klarar vintern också. Det finns goda förutsättningar att det ska kunna växa sig till en stor buske. Det är roligt att testa lite annorlunda saker.

Som jag skrev ovan så var vi klara och gick in några minuter före åtta då regnet kom nästan på minuten.

Åskan hördes långt borta sade JR, men den kom inte över oss. En bra regnskur kom det ändå och kanske blir det lite mer under natten. Inget vi har något att invända emot. Jorden behöver regn och även vinrankorna. För sedan kommer ju solen som ger resten.

Jag är glad att all gräsmatta är på plats för det är så jag ville ha det. JR har varit lite tveksam men nu är han väldigt nöjd med hur det blev. Nu är den klumpiga cementuppgången täckt av en grön fin gräsmatta. Vänta bara tills nya trädäcket kommer på plats då ni. Ja, det kommer att bli så snyggt.