Det var faktiskt lördag

Annonser

Både jag och JR har känt oss dagvilla sedan i onsdags. Därför kändes det som söndag idag och det stämde inte alls. Igår trodde vi att det var lördag och ja så var det ju inte. Solsting? näe tror det bara var allmän förvirring av två avkopplade pensionärer. Kuma har haft en liten dipp idag då han varit orkeslös. Kan vara värmen eller bara trötthet. Nu på kvällen har han piggnat till och är sitt vanliga jag. Man är ju alltid lite orolig då ens hund börjar bli riktigt gammal. Kuma är 13 år och tre månader nu. En aktningsvärd ålder för en hund. Han mår bra och har varit ute och gjort sina toaletter så nu sover han hårt.

JR har skruvat några brädor till idag och jag har snart en fin catwalk att gå ut på. Då ser jag ut på vinfältet från en en högre punkt. Det kommer att bli så snyggt jag lovar.
Efter att jag vipplat, JR skruvat och hundarna fått sin middag, satt vi i skuggan under parasollet och lyssnade på vår ljudbok. Vi kör ju storytel och de har massor av bra böcker som vi verkligen vill lyssna på. Så bra avkoppling när man sitter och ja, ibland somnar vi till lite men det gör inget för man kan gå tillbaka om man så vill.
Vi har skugga här på framsidan när det blir kväll och det är verkligen skönt. Turbo har testat catwalken och gillar den skarpt. Blir bra tycker hon. Kuma har inte bemödat sig att ens provgå men det kommer vad det lider.
Vad ska vi göra i morgon? Det beror på oss alla och troligtvis blir det golven som ska få sig en duvning. Men allt kan ändras för livet är oberäkneligt. En sak är säker och det är att det är söndag.