Ingen vippling idag

Annonser

Skulle faktiskt ha vipplat idag men så tittade vi på inköpslistan och det var en hel del vi behövde ha hem. Så efter att vi gjort oss klara efter frukosten gav JR sig iväg med Mackan. Jag stoppade tvättmaskinen full med kläder och startade den. Sedan satt jag ut med hundarna som i princip blir totalfokuserade på grinden då JR är borta.

Eftersom det var en hel del vi behövde så blev det en lång stund de fick vänta. Men solen värmde och jag flyttade från solen till skuggan om vartannat. Jag lyssnade på en podd och det är så avkopplande och trevligt. Jag har så svårt att läsa på mobilen när solen lyser rakt i ögonen.

När JR kom hem igen bestämde jag mig för att det var för sent att vippla, då jag var så hungrig och JR hade köpt minipizzor att värma. Så gott och hundarna fick var sitt tuggben.

Det är så roligt att Lino drömmer massor varje kväll efter våra dagar utomhus. Han och Turbo busar varje morgon och sedan är de mest som soffpotatisar. Ja, åtminstone Turbo som mest njuter av dagen. Eftersom hon fäller kopiöst just nu blev det en borstning och resultatet kunde man ha gjort en pekines av. Men det brukar vara över på ett par veckor så vi tycker att det får man utstå. Vi har haft så många pälsänglar genom åren. Kuma fällde jämt hela tiden och vi plockade dammråttor varje dag. Lite konstigt att plocka dem nu och tankar på Kuma kommer allt som oftast. Vår fina nallebjörn som ju fick somna in i augusti i år.

Nu kör vi vidare med dessa två fina hundar och vi älskar dem så mycket.

Ikväll tände JR en brasa och det knastrar så fint. Vi har så fint system med ventiler som sprider värmen i hela huset så nu behöver inte JR frysa som han ofta gör. Han är mer frusen än mig som tycker att det är tillräckligt varmt med vårat lilla element.

Sov gott vänner nu hamnar detta inlägg på söndagen men jag hoppas att ni har överseende med det.