Grå fredag

Annonser

Otippat blev det en dag med grå himmel. Men vi vill ändå vara utomhus och jag började ge lite omvårdnad om mina rosor. Måste medge att jag varit lite slarvig med det. Men nu fick jag se att det är fler som inte klarat vintern. Funderar på att köpa alma rosor eller vad de nu heter som är mer busklika. Jag menar buskrosor som de vi har på framsidan. Ska kolla upp detta och tror att det blir vad som blir i framtiden. Men planering planering eller hur?

JR har gått länge och funderat på att göra ren taket på Mackan och idag var det dags. Jag håller alltid ett öga på honom när han ska upp på taket. Så jag satte mig ute och klippte naglar och filade dem. Supervisor kallade jag mig. Jag lovade att ring på ambulans om han trillade ner , men det endaste som trillade var en flaska med rengöringsmedel. Den behöde ingen ambulans.

Kastanjen blommar nu och det betyder att sommaren knackar på dörren. Idag kändes det mer som vår men snart är det sommartemperaturer igen. Jösses vilket långt ord det blev men ni förstår säker vad jag menar. Det blir varmt. H ringde precis och är exalterad då han kommer om en vecka. Det ska bli roligt att ha honom här igen. Ett år sedan sist och då skulle vi ju köra upp till Sverige så vistelsen blev väl kort.

Kvällens gäst blev lite svårfångad men jag försökte i alla fall.

Nu är det helg och jag hoppas alla kan få en fin sådan.