Fredagsjobb

Annonser

Både JR och jag hade var sitt ont samvete som vi skjutit på ett tag, men idag passade det bra att göra det. Vädret var svalare och det blåste en del så svetten lackade inte när man skulle göra något. Därför lastade JR en del sten på Mackan som bara skulle bort och jag tog mig an busken som jag tittat snett på i flera veckor.

Ja, ni förstår. Busken hindrar mig att hänga upp tvätten fullt ut på linorna. Så under tiden JR körde bort till återvinningen med stenar och trädgårdsavfall tog jag tag i saxen och jobbade på. Fyllde nästan en hel tunna och detta är endast en bråkdel av vad jag kommer att klippa i höst.

Den ska bli minst en meter kortare i höjd och i omfång i höst, för den växer som skam. Får nöja mig med detta tills vidare. Ont i ryggen fick jag men lite vila och så var det ok igen. Det blåste ordentligt där och man fick nästan lite ont i huvudet.

Hundarna fick sina morötter och nöjde sig med det. En morot om dagen och hundarna är glada. Håller magarna i god vigör. Bättre än godis fast i morgon ska de få en halva grisöra var. Lördagsgodis ska väl barnen få eller hur?

Jag hade ett litet snack med Sydfranskan och jag är så glad att tillfälle till det. Hon verkar uppskatta våra små samtal i sin tur. Tror vår granne tvärs över gatan och då menar jag Rue Alexandre Dumas, har låtit dra in fiber i huset. Det är nog endast några få som inte har fiber här nu.

Lördag och vi får väl se vad den dagen ska inbringa.