Juldagskväll 2023

Annonser

Strålande sol och knallblå himmel även denna dag. Men det har varit kallt natten som var då det var enstaka frostplättar kvar på baksidan av huset. Turbos löpning är i stort sett över men hon luktar lite gott fortfarande enligt Lino. Nu har han hållit sig lugn hela dagen och Turbo sover mest, så det har varit en behaglig dag för mig. Jag har varit hundvakt och JR har gjort rent golven. Just nu törs jag inte ta i och moppa utan måste låta axeln och skadorna läka orentligt. Eftersom jag inte har så ont hela tiden måste jag verkligen tänka mig för så jag inte gör en rörelse som rycker loss senor och nervtrådar.

Det är ju helgdag här idag så det har varit lugnare än vanligt. Men en och annan har kommit och promenerat förbi vilket hundarna alltid uppmärksammar. De skäller inte alltid på alla men har de en dramaten med sig så är det farligt och en del ryggsäckar är ju hotfulla.

Stackars JR har lite ont i ryggen ikväll efter dagens arbete. Men han har gjort ett bra jobb och i morgon ska han verkligen få vila. Vädret ska hålla i sig några dagar till verkar det som. Vi får se om bägge hundarna kan vara lösa i morgon för det skulle vara så skönt. Men det vi är glada över är att ikväll har Lino hållit sig lugn och kunnat koppla av bättre.

December 2023 har varit en underbart härlig månad med mycket sol och vi har varit ute mycket. Men det brukar komma några veckor med lite kyligare väder i januari och februari innan våren stormar in med stormsteg.

Avslutar kvällen tidigare denna juldagskväll och vi har vanlig vardag här i morgon. Men ni i Sverige får njuta av ännu en helgdag. Så ha det så bra.