Dimman lägrade sig över byn

Annonser

Jag har inte sett dimma här på de snart fem åren vi bott i södra Frankrike. Men det var vi möttes av denna morgon. Kändes väldigt rått och kyligt när vi gick ut. Därför blev inte morgonstunden så lång utomhus. Hundarna ville gå in och inte tvingar vi dem att vara ute när de inte vill det.

Lite trolls stämning när man tittar ut och helst vill man stanna inomhus. Därför cyklade vi inne idag och tänkte nog att det inte skulle bli så långa stunder ute. Men när jag var igång och bytte lakan i sängen och JR gjorde rent i spisen, kom solen fram lite svagt. Hundarna ville vara ute så det fick dom.

Ett par grader varmare fick vi och +8, ja ja inte mycket att skryta med. Men hundarna tyckte att det var okej.

Turbo har tjock päls och tycker att bara det är uppehåll och några plusgrader så kan man sova en stund. Lino är ju en sommarhund och håller sig mest i rörelse om inte solen är framme.

Nu har vi hunnit till mitten av januari och det märks också att dagarna blivit längre. Men då solen är framme står den fortfarande lågt. Därför är solnedgången lite blek och det gäller att vara snabb om man ska hinna få ett fint foto.

Inte långt efter detta fotot blir det mörkt ute och vi stänger för fönstren med jalusierna. Nu är det dags att tända i spisen och mysa till någon bra serie.