Tisdagen gick väldigt fort

Annonser

Jag känner att jag inte riktigt hann med idag. Plötsligt var det ju kväll. Men jag har kört lakanen i tvättmaskinen och de hänger på tork i dressingroom. JR har ägnat dagen åt att göra rent ugnen. Det tog sin beskärda tid och eftersom det inte luktar så mysigt tände jag ett doftljus för att få bättre lukt. Jag är känslig för lukter och vill gärna ha rena naturliga dofter. Som den av rena lakan och lite vaniljglass.

Dagen försvann så fort att jag inte hann ta ett enda foto vilket är lite av en sensation. Men jag har ett arkiv att ta av och idag blir det idel växter och blommor.

Precis som ni tänker så längtar jag till våren och här nere är den inte långt borta. Men idag har det inte varit så vänlig värme och vi har inte suttit ute någon längre stund. Tråkigt tycker Lino som inte gärna är ute själv någon längre stund. Jag tröstar honom med att snart kommer solen tillbaka och han längtar nog efter det.

Vi följer rapporteringen hur det går med böndernas demonstration och nu verkar de ha dragit sig upp mot Paris. Därför tänker vi våga oss på en kortare tur i morgon. Men vi får se hur det blir med den saken. Som schlagern säger I morgon är en annan dag.

Men klaga på vädret gör vi inte, bara muttrar lite då och då. Det är väl tillåtet tycker jag. Vi är ju svenskar och då pratar man mycket om vädret. Något vi älskar är vår by och läget på huset, sedan allt som hör till. Livet är bra nu och våren kommer snart.